Dobredojdovte Na DynamiC Forumot ve molim registrirajte se!!

Pravila foruma

Go down

Pravila foruma

Пишување  Admin on Нед Jул 18, 2010 9:40 am

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da pregledaju bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili ostalih članova foruma (osim, naravno, ako je poruka poslata lično od ovih ljudi).

Slažete se da nećete slati nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetičke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju prekršaja ovih uslova. Slažete se da administratori i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Sami ste odgovorni za sadržaj poruka poslatih na ovaj forum. Administratori i urednici nisu odgovorni u slučaju hakerskih napada i/ili drugih neprilika zbog slanja određenih poruka, koje su naudile vašoj internet bezbednosti.

Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste ubacili boravkom na forumu, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Vaša email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka, registracije i šifre sa postovanjom DynamiC Team

Admin
Admin

Број на мислења : 65
Join date : 2010-07-17

Преглед на профилот на членот http://dynamic-community.forumotions.net

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот